Dünyadaki En İyi 3 Çeviri Şirketi

Uluslararası iş dünyasında pazarlama mesajlarının yanlış yorumlanması, masraflı olmanın yanı sıra utanç verici de olabiliyor. İşletmenin küresel olarak büyümesi sırasında, hatasız çeviriyi garantilemek için yerel dilleri ve kültürleri anlayan, doğru ve etkili bir biçimde iletişimi sağlayan profesyonel bir çeviri şirketi ile çalışılması oldukça önemlidir.

Unutmayın ki, güvenilir ve titiz çeviri hizmeti sağladığını iddia eden sayısız profesyonel çeviri şirketi bulunmaktadır. Fakat hangi sebeple olursa olsun, bu şirketlerin sunduğu hizmet çoğu zaman ifade ettikleri hizmet ile uyuşmamaktadır; işte bu yüzden pazarlama stratejinizin etkili olması ve dünya çapında maksimum kitleye ulaşabilmesi için en iyi Çeviri Şirketi ile çalışmanız önemlidir.

Dünyanın en iyi 3 çeviri şirketi ile ilgili birkaç detay aşağıda verilmiştir. Çeviri gerekliliğinize ilişkin hangi şirketin size daha çok yardımcı olabileceğinden emin olmak için bu detayları gözden geçirin.

Net-Translators –

‘Net-Translators’, Fransızca ve İspanyolca da dahil olmak üzere 60’dan fazla dilde eksiksiz çeviri ve yerelleştirme hizmeti sağlayan, çeviri sektörünün önde gelen şirketlerindendir. Yazılım yerelleştirmesi, belge çevirisi ve sözel çeviri dahil olmak üzere tüm hizmetlerinde ileri teknoloji projeleri ile uzmanlaşmıştır.

Tüm çeviri hizmetlerinde olduğu gibi şirket, finans, hukuk, pazarlama, sağlık endüstrileri de dahil olmak üzere birçok özel alanda çalışmalarını sürdürmektedir.

‘Net-Translators’, satış yapmak üzere işletme ürünü ve hizmetleri ile insanlarla bağlantı kurma konusunda tamamıyla en üst seviyededir. ‘Net-Translators’ küresel pazarda yer alan ilgili diğer endüstriler ile rekabet etmek üzere teknik açıdan doğruluğunun yanı sıra kültürel olarak da hedefe uygun, en iyi çeviri hizmetini sağlar.

inWhatLanguage –

inWhatLanguage, 160 ‘dan fazla dil ile tam donanımlı hizmet sağlayan bir çeviri şirketidir. Hukuki sözleşmeler, hükümetçe verilen sertifikalar ve noter belgeleri gibi çeviriler, şirketin projelerinin büyük bir çoğunluğunu oluşturur.

Yüksek teknoloji kapasitesi ile şirket tüm platformlarda derinlemesine çeviri ve yerelleştirme hizmetleri sağlar. Uluslararası pazarda işletmenin gelişimini desteklemek amacıyla müşterilerinin kaynaklarını mükemmel bir destekle yerine ulaştırır.

EDU Çeviri –

EDU Çeviri, ISO onaylı ve tam donanımlı hizmet sağlayan bir çeviri şirketidir. Şirket, Endüstri ile ilgili çeviri hizmetleri gibi her iki standardı da sunmaktadır. Ayrıca, Fransızca’ danİspanyolca‘ya kadar şirketin tüm çevirileri kültürlere uygun olmanın yanı sıra hedeflenen pazara etkin bir şekilde sunulmak üzere oluşturulmaktadır.

EDU Çeviri, işletme için faydalı olan ve işletmenin küresel pazardaki yerini sağlamlaştırabilmesi için işletmeye yardımcı olacak tüm desteği ve kaynakları sunmaktadır.

Çeviri hizmetleri alanında Eduçeviri, iyi yapılandırılmış ve sağlam bir çeviri hizmeti sağlayıcısıdır ve dünya çapında birinci sınıf bir hizmet sağlamaktadır.

Leave a comment